donderdag 28 juli 2011

Vlees slaatje

Als er veel mensen op visite komen en blijven eten maak ik vaak vlees slaatje met saté en stokbrood.
Het slaatje en saté kan je de dag er voor klaar maken zodat je de dag zelf weinig hoef te doen en de smaken worden er alleen maar beter van.

Vleesslaatje
1 Blikje cornedbeef
4 Grote uien
2 Kilo aardappelen
4 Augurken
2 El zoetzure rauwkost
1 Geroosterde paprika
   Mayonaise
   Ketchup
   Zout
1. Aardappels schillen en opzetten. Gewoon koken zoals     normaal.
2. Uien,augurken,rauwkost en paprika klein snijden.
    mag bij elkaar in een bakje.
3. Cornedbeef los maken en mengen met de mayonaise en
    het uienmengsel.
4. Aardappels stampen en het cornedbeef/uienmengsel er door
    heen stampen.
5. Op smaak brengen met zout. En in de koelkast goed laten
    afkoelen.
   
De dag zelf maak je het slaatje mooi op, altijd een succes.
         Dit is geen foto van mijn zelf maar het komt aardig in de buurt van hoe ik me slaatjes opmaak.

Eet smakelijk
Maria


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten