Als er veel mensen op visite komen en blijven eten maak ik vaak vlees slaatje met saté en stokbrood.
Het slaatje en saté kan je de dag er voor klaar maken zodat je de dag zelf weinig hoef te doen en de smaken worden er alleen maar beter van.
Vleesslaatje
1 Blikje cornedbeef
4 Grote uien
2 Kilo aardappelen
4 Augurken
2 El zoetzure rauwkost
1 Geroosterde paprika
Mayonaise
Ketchup
Zout
1. Aardappels schillen en opzetten. Gewoon koken zoals normaal.
2. Uien,augurken,rauwkost en paprika klein snijden.
mag bij elkaar in een bakje.
3. Cornedbeef los maken en mengen met de mayonaise en
het uienmengsel.
4. Aardappels stampen en het cornedbeef/uienmengsel er door
heen stampen.
5. Op smaak brengen met zout. En in de koelkast goed laten
afkoelen.
De dag zelf maak je het slaatje mooi op, altijd een succes.
Dit is geen foto van mijn zelf maar het komt aardig in de buurt van hoe ik me slaatjes opmaak.
Eet smakelijk
Maria
Geen opmerkingen:
Een reactie posten